PRVI TURNIR V NOVI DVORANI DOLGI MOST!

Po troletnem odmoru od turnirjev v dvorani Športnega centra Dolgi most se ze odvil prvi turnir v sklopu BZS v kategorijah do 15 in 19 let. Turnir je potekal gladko pod organizacijo domačega klub BK Ljubljana.

Preko 100 udeležencev se je tako minulo soboto, podilo za perjanicami v novem športnem centru. V luči trenutne situacije je organizator seveda moral poskrbeti tudi za spoštovanje priporočil NIJZ, v zvezi s korona situacijo in tako turnir tokrat žal ni potekal ob prisotnosti gledalcev kot je to seveda v navadi, na turnirjih badmintonske zveze. V teh težkoh časih so nas mladi nauduševali z izjemnimi dvoboji in dokazali da ima badminton zveza za prihodnost odlično poskrbljeno.

Najuspešnejši klub v kategoriji U15 je bil, s 6 osvojenimi kolajnami, organizator turnirja BK Ljubljana, v kategoriji U19 pa so največ medalj domov odnesli igralci BK Medvode.

Turnir je potekal gladko in brez večjih zapletov. Tekmovalci so bili z osveljitvijo in podlago za igranje izjemno zadovoljni. Komaj čakamo na naslednje turnirje organizirane v naši novi dvorani.

Vse ostale uvrstitve si lahko ogledate na spodnji povezavi.

https://www.tournamentsoftware.com/sport/winners.aspx?id=AC6F64DD-2FA6-4B3E-ABBF-BBF0D75A5A5E