Rekreacija za odrasle

Organizator: Badminton Klub Li-Ning

Kontakt:  info@li-ning.si

Termini: Ponedeljek: 20:30 – 22:00; Sreda: 18:00 – 19:30; Petek: 20:00 – 21:30

Cena/leto: 200,00 eur/termin

Članarina/leto: 10,00 eur/osebo (vključena klubska majica)

Rekreacija za odrasle je namenjena vsem, ki redno igrate badminton in ne najdete pravega partnerja ali pa si želite igre z različnimi nasprotniki. Naša skupina šteje preko 30 članov različnih starostnih skupin (20 – 60 let) z zelo različnim nivojem znanja. Igramo samo igre posamezno, v skupini pa velja pravilo, da po vsaki igri zamenjamo partnerja in damo možnost za igro tako boljšim kod slabšim igralcem od sebe. Vsi rezultati se vpisujejo in tako vodimo tudi interno jakostno lestvico skupine.

Rezervirana imamo igrišča v treh terminih, najmnožičnejši je sredin, ko na devetih igriščih igra 27 oseb. Skupini se lahko pridružite preko celega leta v kolikor je mesto v skupini prosto, plačilo pa se poravna za celotno sezono.

Dodatno popestritev skupinske rekreacije nudijo sobotni turnirji Ljubljanske badmintonske Lige, ki jih organiziramo na naših igriščih.

Skupina organizirano potuje na rekreativne turnirje regionalne ADA Lige, ki poteka v sedmih mestih nekdanje skupne države (Brežice, Zagreb, Rijeka, Varaždin, Sarajevo, Beograd), enega od njih organiziramo tudi sami. Tekmovanje poteka v vseh petih disciplinah in v kar 4 kakovostnih kategorijah (A,B,C,D), posameznega turnirja pa se udeleži preko 250 tekmovalcev iz celotne regije. Gre za neobvezno vikend druženje z obilo športa in zabave!