Li-Ning Rekreacija za odrasle

Organizator: Badminton Klub Li-Ning

Kontakt:  info@li-ning.si

Termini za igranje posamezno: Ponedeljek: 18:00 – 19:30; Sreda: 18:00 – 19:30

Cena/leto za igranje posamezno: 1x tedensko 240,00 eur; 2x tedensko 440,00 eur

Termini za igranje dvojic: Petek 19:00 – 20:30; cena/leto 100,00 eur

Članarina/leto: 10,00 eur/osebo (vključena klubska majica)

Rekreacija za odrasle je namenjena vsem, ki redno igrate badminton in ne najdete pravega partnerja ali pa si želite igre z različnimi nasprotniki. Naša skupina šteje preko 30 članov različnih starostnih skupin (20 – 60 let) z zelo različnim nivojem znanja. Ob ponedeljkih in sredah igramo samo igre posamezno, v skupini pa velja pravilo, da po vsaki igri zamenjamo partnerja in damo možnost za igro tako boljšim kod slabšim igralcem od sebe. Vsi rezultati se vpisujejo in tako vodimo tudi interno jakostno lestvico skupine.

V sezoni 2021-22 smo uvedli tudi rekreacijo za dvojice, ki poteka ob torkih med 18;00 in 19:30 uro.

Rezervirana imamo igrišča v treh terminih, najmnožičnejši je sredin, na osmih igriščih igra 24 oseb, v ponedeljek imamo rezervirana štiri igrišča za 12 oseb, ob torkih za igro dvojic pa tri igrišča za 14 oseb. Skupini se lahko pridružite preko celega leta v kolikor je mesto v skupini prosto, plačilo pa se poravna za celotno sezono.

Dodatno popestritev skupinske rekreacije nudijo turnirji Ljubljanske badmintonske Lige, ki jih organiziramo na naših igriščih.

Skupina organizirano potuje na rekreativne turnirje regionalne ADA Lige, ki poteka v sedmih mestih nekdanje skupne države (Brežice, Zagreb, Rijeka, Varaždin, Sarajevo, Beograd), enega od njih organiziramo tudi sami. Tekmovanje poteka v vseh petih disciplinah in v kar 4 kakovostnih kategorijah (A,B,C,D), posameznega turnirja pa se udeleži preko 250 tekmovalcev iz celotne regije. Gre za neobvezno vikend druženje z obilo športa in zabave!