Rekreacija za odrasle

Organizator: Badminton Klub Li-Ning

Kontakt:  info@li-ning.si

Termini: Ponedeljek: 20:30 – 22:00; Sreda: 18:00 – 19:30; Petek: 20:00 – 21:30

Cena/leto: 200,00 eur/termin

Članarina/leto: 10,00 eur/osebo (vključena klubska majica)

Rekreacija za odrasle je namenjena vsem, ki redno igrate badminton in ne najdete pravega partnerja ali pa si želite igre z različnimi nasprotniki. Naša skupina šteje preko 30 članov različnih starostnih skupin (20 – 60 let) z zelo različnim nivojem znanja. Igramo samo igre posamezno, v skupini pa velja pravilo, da po vsaki igri zamenjamo partnerja in damo možnost za igro tako boljšim kod slabšim igralcem od sebe. Vsi rezultati se vpisujejo in tako vodimo tudi interno jakostno lestvico skupine.

Rezervirana imamo igrišča v treh terminih, najmnožičnejši je sredin, ko na devetih igriščih igra 27 oseb. Skupini se lahko pridružite preko celega leta v kolikor je mesto v skupini prosto, plačilo pa se poravna za celotno sezono.

Dodatno popestritev skupinske rekreacije nudijo sobotni turnirji Ljubljanske badmintonske Lige, ki jih organiziramo na naših igriščih.

Skupina organizirano potuje na rekreativne turnirje regionalne ADA Lige, ki poteka v sedmih mestih nekdanje skupne države (Brežice, Zagreb, Rijeka, Varaždin, Sarajevo, Beograd), enega od njih organiziramo tudi sami. Tekmovanje poteka v vseh petih disciplinah in v kar 4 kakovostnih kategorijah (A,B,C,D), posameznega turnirja pa se udeleži preko 250 tekmovalcev iz celotne regije. Gre za neobvezno vikend druženje z obilo športa in zabave!

Igranje badmintona je od 15.2.2021 dovoljeno. Med igro je potrebno vzdrževati minimalno distanco 2m. Igranje v parih odsvetujemo.

Obratujemo od ponedeljka do petka od 9:00 do 12:00 ure in od 15:00 do 21:00 ure, sobote, nedelje in praznike od 17:00 do 20:00 ure. Obvezna je rezervacija termina.

Obiskovalce prosimo, da se držite vseh ukrepov in priporočil NIJZ, še posebej naslednjih:

  • Na vadbo pridemo le popolnoma zdravi,
  • V objekt vstopimo ob času, ko imamo rezerviran termin, igrišče pa zapustimo 5 minut pred iztekom igralnega časa,
  • Vzdržujmo medsebojno distanco, med vadbo vsaj 2m
  • ob vstopu in izstopu si razkužimo roke,
  • vseskozi nosimo masko, snamemo jo na igrišču ob začetku vadbe in si jo nadenemo takoj ko končamo z vadbo,
  • na vadbo pridemo športno oblečeni in pripravljeni na igro,
  • po končani vadbi pospravimo vse odpadne predmete v koš in TAKOJ zapustimo igrišče in športno dvorano. Zadrževanje v okolici Športnega centra NI DOVOLJENO,
  • na igrišču se pozdravimo z dotikom loparja,
  • prevzem pijače in opreme je možen na recepciji,
  • bar, garderobe in tuši ne obratujejo,