Politika zasebnosti

Politika zasebnosti za spletno stran https://www.badminton.si/

Zbiranje podatkov

Naše podjetje JAKS, gostinstvo in storitve d.o.o., spoštuje zasebnost in z osebnimi podatki strank ravna odgovorno ter v skladu z zakonodajo (Zakon o varstvu osebnih podatkov, Zakon o varstvu potrošnikov, Zakon o elektronskih komunikacijah in Splošna uredba EU o varstvu podatkov – GDPR).

Osebni podatki se uporabljajo zgolj za nemoteno poslovanje podjetja. Stranke, ki bodo podale privolitev za obdelavo osebnih podatkov, bomo podučili o namenu uporabe danih osebnih podatkov in pravicah, ki jih določa zakonodaja.

Upravljavec osebnih podatkov

Upravljavec osebnih podatkov, ki jih boste posredovali, je podjetje JAKS, gostinstvo in storitve d.o.o., Rožna dolina, cesta X 30, 1000 Ljubljana, matična št.: 1972537000, davčna št.: SI 17441854, ki ga zastopa direktor Jaka Perpar, tel. št.: 031 613 313, e-pošta: info@badminton.si.

Vaši osebni podatki se bodo obdelovali na podlagi točke b prvega odstavka 6. člena Uredbe (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46/ES (Splošna uredba o varstvu podatkov). Uporabniki osebnih podatkov so interni oddelki podjetja JAKS d.o.o. in njegovi pogodbeni obdelovalci, s katerimi ima sklenjeno ustrezno pogodbo o obdelavi osebnih podatkov. Osebni podatki se hranijo, dokler traja pogodbeno razmerje, oziroma omejeno dalj časa, če tako določa zakon ali je tak zakoniti interes JAKS d.o.o. Skladno s 5. odstavkom 86. člena Zakona o davku na dodano vrednost, ZDDV-1, smo račune dolžni hraniti 10 let.

Pravice uporabnikov

Stranka oz. uporabnik spletne strani lahko od podjetja JAKS d.o.o. (upravljalec osebnih podatkov) preko naslednjega e-poštnega naslova zahteva, da preneha z uporabo njegovih osebnih podatkov: info@badminton.si.

Uporabnik spletne strani ima pravico do dostopa do svojih osebnih podatkov, ki so bili pridobljeni med uporabo le-te. Upravljavec osebnih podatkov mora najprej preveriti identiteto osebe, ki povprašuje po dostopu do osebnih podatkov. Uporabnik spletne strani ima pravico do popravka netočnih podatkov, ki so bili pridobljeni med uporabo le-te. Upravljavec osebnih podatkov mora najprej preveriti identiteto osebe, ki povprašuje po popravku netočnih osebnih podatkov. Uporabnik spletne strani ima pravico do pozabe oz. izbrisa osebnih podatkov, ob izpolnjenih pogojih, ki jih določa člen Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov. Uporabnik spletne strani ima pravico do prenehanja uporabe osebnih podatkov za neposredno trženje in profiliranje. Uporabnik spletne strani ima pravico do odločanja o uporabi osebnih podatkov, ki temelji na avtomatizirani obdelavi. Uporabnik spletne strani ima pravico do prenosljivosti podatkov, kar pomeni, da lahko pridobi osebne podatke, ki jih je posredoval, v strukturirani, splošno uporabljeni in strojno berljivi obliki ter jih posreduje drugemu upravljavcu. Uporabnik spletne strani ima pravico do pritožbe proti upravljavcu osebnih podatkov pri nadzornem organu, če meni, da obdelava njegovih osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov.

Postopek uveljavljanja pravic

Seznanjen/a sem, da lahko vse zgoraj navedene zahteve, ki se tičejo uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki, naslovim v pisni obliki na upravljavca na e-naslov: info@badminton.si. Seznanjen/a sem, da lahko upravljavec za potrebe zanesljive identifikacije v primeru uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki od mene zahteva dodatne podatke, ukrepanje pa lahko zavrne le v primeru, da dokaže, da me ne more zanesljivo identificirati. Seznanjen/a sem, da mora upravljavec na mojo zahtevo, s katero uveljavljam svoje pravice v zvezi z zgoraj navedenimi osebnimi podatki, odgovoriti brez nepotrebnega odlašanja in najpozneje v enem mesecu od prejema zahteve.

Varovanje zasebnosti

Za podjetje JAKS d.o.o. in njegovo spletno stran https://www.badminton.si so vsi prejeti osebni podatki strank in uporabnikov spletne strani (kot so: ime in priimek, e-poštni naslov, telefonska številka, poštni naslov, ime podjetja, naslov vaše spletne strani, IP naslov) zasebni in zaupni.

Osebni podatki so shranjeni v skladu z zakonodajo in dostopni le pooblaščenemu osebju ter osebi, čigar so last. Osebni podatki se uporabljajo izključno za potrebe trženja izdelkov. Podjetje JAKS d.o.o. osebnih podatkov ne bo posredovalo tretjim osebam brez privolitve kupca.

Varovanje podatkov

Podatki o strankah so shranjeni v digitalni obliki, se v tej tudi obdelujejo in varujejo v skladu z zakonodajo. Osebne podatke stranke potrebujemo za obravnavo povpraševanja. Vse osebne podatke bomo hranili tajno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.

Arhiv računov

Vsi dokumenti (evidence nakupov, naročila, računi, reklamacije) se hranijo v poslovalnici podjetja JAKS, gostinstvo in storitve d.o.o., Rožna dolina, cesta X 30, 1000 Ljubljana. Registrirani kupec lahko zahteva kopije dokumentov, ki se mu jih posreduje v elektronski ali papirni obliki.

V kolikor osebnih podatkov ne zagotovite, pogodbe ali ukrepov pred sklenitvijo pogodbe ne bo mogoče izvajati. Ne sprejemamo avtomatiziranih odločitev v smislu 22. člena Uredbe (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter ne oblikujemo profilov.

Obvestilo o piškotkih

Naša spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se shranijo na vašo napravo, ko obiščete našo spletno stran. Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. Podrobnejše informacije o uporabi piškotkov in možnostih upravljanja nastavitev piškotkov najdete v naši politiki piškotkov.

Kontaktni podatki podjetja:

JAKS, gostinstvo in storitve d.o.o.
Rožna dolina, cesta X 30
1000 Ljubljana
E-naslov: info@badminton.si
Telefon: 031 613 313