Sezonski najem badminton igrišča

SEZONA 2024-25

Sezona: 2.9.2024 – 27.6.2025 – 44 Tednov: Cena: 490 eur + 9,5% DDV = 536,55 eur

V primeru plačila celotnega zneska do 15.6.2023 poletna sezona gratis.

Poletna sezona 2024: 1.7. – 29.8.2024 – 6 tednov (Zaprto: 19.7. – 4.8.2024, petek, sobota, nedelja)

AKCIJA: PETEK in NEDELJA – Plačate eno uro igrate dve uri (velja le za sezonski najem v primeru plačila celotnega zneska do 15.6.2024)

Sezonski najem igrišča pomeni, da imate vsak teden na določen dan, ob določeni uri rezervirano izbrano igrišče za obdobje sezone (npr. sreda, od 18:00 do 19:00 ure, igrišče št. 5). Obdobje sezone se prične s prvim tednom v septembru (1.9.) in konča z zadnjim tednom v juniju (31.6.). Skupaj sezona traja deset mesecev ali 44 tednov.

Cena sezonske karte znaša 490,00 eur + 9,5% ddv. V ceni sezonske karte je vključena uporaba igrišča za eno izbrano uro na teden in zagotavlja članski popust pri nakupu dodatnih storitev ali izdelkov v naši trgovini. Popust lahko koristite po plačilu akontacije oz. sezonske karte.

Pred odhodom na igrišče se mora uporabnik sezonske karte javiti na recepciji.

V primeru, da uporabnik sezonske karte zaradi višje sile ne more koristiti dogovorjenega termina, je dolžan odpovedati termin vsaj 24 ur prej. Odpovedano termin lahko porabi kadarkoli, po predhodni rezervaciji, do začetka naslednje sezone (1.9.). V kolikor termin ni odpovedan vsaj 24 ur ura zapade.

V primeru praznika, ko športni center ne obratuje zaradi praznika (24./25.12.; 31.12./1.1.; 30.4./1.5.) so ure avtomatično odpovedane. V primeru ostalih praznikov in med šolskimi počitnicami je potrebno odpovedati najem igrišča vsaj 24 ur pred dogovorjenim terminom, v nasprotnem primeru prenos ure najema igrišča ni možen.

Podaljšanje najema igrišča po končanem dogovorjenem terminu je možen le v primeru, da se o tem predhodno obvesti recepcijo.

V primeru nezgode, hude poškodbe, bolezni (dokazljivo z zdravniškim potrdilom), Športni center Dolgi most povrne znesek sezonske karte sorazmerno z uporabljenimi urami.

Uporabnikom ne povrnemo zneska sezonske karte in si pridržujemo pravico prepovedi uporabe badmintonskih igrišč v primeru, če uporabnik sezonske karte:

  • ne uporablja primernih in čistih športnih copat,
  • po končani uri nadaljuje igro ter o tem ne obvesti recepcije,
  • uporablja igrišče pred začetkom dogovorjenega termina,
  • se ne vede primerno in s svojim obnašanjem moti ostale igralce,
  • uporablja dodatno igrišče ter o tem ne obvesti recepcije.

Pridržujemo si pravico, oddati igrišče tretji osebi v primeru, da uporabnik sezonske karte ne zasede igrišča ob dogovorjenem terminu. Če uporabnik sezonske karte zasede igrišče z zamudo, morajo igralci, ki so zasedli njihov termin zapustiti igrišče.

Vsa badmintonska igrišča v Športnem centru Dolgi most imajo enako podlago in enako razsvetljavo, ne moremo pa zagotoviti enake kvalitete zaradi obrabe vsako leto.