PONUDBA

V športnem centru Dolgi most imamo pestro izbiro športnih prostorov za vrsto različnih športov.

  • 12 badmintonskih igrišč.
  • Igrišče za dvoransko odbojko, mali nogomet, gimnastiko…, velikosti 500 m2
  • Namizni tenis.
  • Telovadnica individualne treninge, skupinske vadbe, borilne športe, plesne skupine, ritmično gimnastiko, balet… Telovadnica je klimatizirana in ozvočena, velikosti 100 m².
  • Telovadnica z oblazinjeno podlago, napihljivim gradom in poligonom za praznovanje rojstnih dni.
  • Bar s prostorno teraso ter veliko izbiro pijač in prigrizkov.
  • Trgovina z badmintonsko in namiznoteniško opremo, svetovanje, servis loparjev.
  • Najem celotnega športne dvorane s pripadajočo infrastrukturo površine 1500 m² z 12 badminton igrišči ali 3 večnamenska športna igrišča.

Športni center Dolgi most se nahaja v bližini centra Ljubljane ob ljubljanski obvoznici, izvoz Ljubljana Zahod.

Ponujamo vrsto športnih aktivnosti za vse starostne skupine. Smo največji in najboljši badmintonski center v Sloveniji, saj imamo 12 vrhunsko pripravljenih badmintonskih igrišč, ki so bila v celoti prenovljena Julija 2020. Poleg badmintona imamo v ponudbi tudi igrišča za dvoransko odbojko in odbojko na mivki, namizni tenis ter večjo in manjšo telovadnico za izvajanje individualnih treningov, skupinskih vadb, borilnih veščin, gimnastike, itd.

Pred in po vadbi se lahko osvežite v klubskem baru z veliko teraso in si v udobnih stolih ogledate katero od športnih tekmovanj na velikem zaslonu. V naši športni trgovini Li-Ning.si boste našli športna oblačila in obutev ter profesionalne badmintonske in namiznoteniške pripomočke. Za udobje je poskrbljeno saj imamo kar tri garderobe s 23 tuši in več kot 100 garderobnimi omaricami. Za parkirni prostor vam ni potrebno skrbeti saj ga je več kot dovolj za vse obiskovalce.

Športni center Dolgi most je gostil že vrsto domačih in mednarodnih športnih dogodkov predvsem v badmintonu in tenisu, gostili pa smo tudi mednarodno prvenstvo Ljubljane v sabljanju. Športna dvorana ima teleskopske tribune za več kot 1000 obiskovalcev, prezračevanje in ozvočenje, lahko se razdeli na tri enake dele. V kolikor iščete prostor za izvedbo športnega ali kulturnega dogodka smo prvi naslov za vas!

Badminton klub Ljubljana že vrsto let gostuje v naših prostorih in izvaja badmintonsko šolo, tečaje in vodeno rekreacijo, ter organizira tekmovanja na vseh nivojih. Od leta 2020 pa gostimo tudi treninge in tekmovanja v ritmični gimnastiki, ki jih organizira KRG Narodni dom.

Iščemo partnerja za organizacijo različnih treningov in tekmovanj, predvsem v odbojki, dvoranskem nogometu in namiznem tenisu. Prav tako iščemo strokovnjake za izvedbo skupinskih vadb, postavitev fitnes studia ter izvedbo rojstnih dni za otroke.