NAMIZNI TENIS

Športni center Dolgi most postaja tudi dom namiznega tenisa saj sta dve mizi namenjeni rekreaciji na voljo v mali telovadnici, v veliki badmintonski dvorani pa prirejamo tekmovanja pod okriljem namiznoteniške zveze Slovenije.

V sodelovanju z NTK Vesna smo tako organizirali že tri turnirje v sezoni 2021-22. V septembru smo gostili ekipno državno prvenstvo RS za veterane in rekreativce ter finalni del pokalnega tekmovanja za članice in člane. Na navdušenje tekmovalcev se je tako dvorana kot spremljevalna infrastruktura izkazala za odlično in primerno za tovrstna tekmovanja.

V oktobru smo gostili 1. odprti turnir RS za mladinke in mladince v sezoni 2021-22. Tekmovanja se je udeležilo preko 120 tekmovalk in tekmovalcev. Nova vsebina v obliki šestnajst (16!) namiznoteniških miz je pričarala občutek, da gre za tekmovanje najvišjega ranga in temu primerno smo bili priča vrhunskemu namiznemu tenisu najboljših slovenskih mladink in mladincev. Čestitke zmagovalcem in organizatorju tako za priprave kot izvedbo tekmovanja. Nadejamo se, da bo takih turnirjev še več in uspešnega sodelovanja s slovenskimi klubi tudi v prihodnje.