URADNO PODPISANA POGODBA ZA SLOVENSKI NACIONALNI BADMINTON CENTER

V četrtek je bila podpisana pogodba med Športnim centrom Dolgi most in Badmintonsko zvezo Slovenije (BZS), za uporabo našega športnega centra kot Slovenski nacionalni badminton center (SNBC).

To pomeni, da se bodo vsi redni reprezentančni treningi, tako dopoldne kot popoldne, izvajali na igriščih naše dvorane. Igralci so se v preteklih mesecih že dobro spoznali z našo dvorano in so zelo zadovoljni z igrišči, lokacijo ter možnostjo druženja pred/po treningih v našem lokalu. Prav tako je BZS v septembru na naši lokaciji že izvedla izobraževanje za Trenerja badmintona 1, kar je samo prvo od takšnih izobraževanj, ki se bodo odvijala na Dolgem mostu.

Predsednik Zveze Tadej Šeme je povedal: “Podpis sodelovanja s ŠC Dolgi most pomeni korak naprej pri zagotavljanju vse boljših pogojev za našo mladinsko in člansko reprezentanco. Tako bodo vsi treningi SNBC pod vodstvom trenerjev Maje Kersnik in Denisa Pesehonova potekali na Dolgem mostu. V prihodnosti pa si lahko obetamo tudi možnost namestitve v centru za igralce, ki ne prihajajo iz Osrednjeslovenske regije. To pomeni zelo veliko za dolgoročni razvoj slovenskega badmintona.”

Veseli nas, da nas je Badmintonska zveza prepoznala kot dobrega partnerja z dobro infrastrukturo in na sploh dobrimi pogoji za njihove treninge in se že veselimo dolgotrajnega in uspešnega sodelovanja!